Jag flyttar!

Bloggen är lite nere just nu, och jag har bestämt mig för att börja om på nytt. Så numera hittar ni mig och Vannes här.



Vi ses!

/Mela

Tävling på gång


Nej nu

Igår var jag och söthästen ute på tur med Linnea och Kjarni. Rebecka och Tappi var också med en bit, typ halva, innan de var tvungna att  vända eftersom vangnen inte tog sig fram.

Det blev ett ganska hårt kondispass och hästen var både trött och svettig efteråt. Fast svattig är han ju jämt i den här värmen ändå. Igår var det, skönt nog, inte jättevarmt i alla fall.




/ Fia

Nyskurade kaninhus

Igår skurade vi rent kaninhusen. Usch vad svårt det är att få bort kissfläckarna. Med ättikssprit gick det mesta bort men inte allt.

Lite bilder på rena kaninhus.

Det lyyser!



Tufs kollar så att det är ordentligt städat.


Båda burarna


Fia

Skiter i rubriken

Hallå allihopa!

Det blev inget skrivet igår, jag var helt enkelt inte inne på datorn något.

Vi var såklart en sväng upp till stallet igår, jag och Lovisa red ut en sväng med Nöt och Puss. Nöten var pigg trots värmen och vi hade riktigt roligt. Oj, vad jag saknat att sitta på hästryggen!


Jag och älsk-Nöt i skogen

Fia

Sentimentalitet på hög nivå

Minns ni? Nej, såklart inte, för på den tiden bloggade jag inte. De här bilderna är tagna i Januari 2007, Vannes var alltså elva år och riktigt bebisgullig! :)


Jag gillade aldrig den där grimman, tur att den blev utbytt.


Kortklippt var han också på den tiden. Gulligt, men jag föredrar nog hans långa fina man.



Mela

När allt inte går som man tänkt sig

Nu skulle det vara vår tid. Vi skulle börja om på nytt och göra allt rätt och allt skulle gå så bra. Jag hann inte ens hem innan det kom tillbaka. Vannes är halt igen, lika illa som förra gången men nu på bättringsvägen. Det skrämmer mig att det har kommit tillbaka. En gång är ingen gång men två gånger är definitivt en gång för mycket. Hovslagaren tror att det är fång och har slått på skon bak-och-fram på vänster fram. Kriss tror inte på fång men hon var inte hemma när hovslagaren var där. Det skulle kunna vara en hovböld eller en blödning inuti hoven, jag vet inte vad man ska hoppas på. Inte fång iallafall. En spricka är det nog iallafall inte, eftersom han var bra ett tag. Jag vill bara att Vannes ska bli bra igen. Jag orkar inte mer av det här.

Älskade ponny. Jag står inte ut med att du har ont. Du är så mycket för mig. Jag älskar dig.



Din Mela

RSS 2.0