På väg hem

Imorse styrde vi bilen hemåt och kommer vara hemma i natt någon gång. Känns riktigt skönt. Borta bra men hemma bäst liksom.. Imorgon har jag planerat in att rida ut med Lovisa. Längtar. Har inte träffat vare sig henne eller hästarna på nästan fyra veckor! Fia

(Nästan) hemma igen

I torsdags gick helikoptern ner från Kutjaure till Ritsem och sen tog vi bilen ner till Grannäs med ett stopp i Porjus på vägen. Nu är vi alltså i Grannäs (Sommarstugan strax utanför Malå i Västerbotten. Jag går på mobilt bredband som har Edge här. Vääldigt långsamt alltså.

På söndag eller måndag styr vi bilen hem och då kan nog uppdateringen bli lite bättre. Det kan nog komma en liten bildbomb uppifrån fjälls också om det är intressant?

Jag har inte så mycket att uppdatera med då jag ju varit bortkopplad från omvärlden i tre veckor men lite har vi hört om. Bl a att Vannes är halt igen. Suck..

Mer än så har jag inte tyvärr utan ni får vänta ett litet tag till på bättre uppdatering. Kan dock bjuda på en bild på vår lilla kompis här i Grannäs. En  renkalv uppfödd på flaska så hon är alldeles tam.



Fia

Sorry för dålig uppdatering och förvarning på mer sådan

Ledsen att uppdateringen varit dålig. Har haft dåligt med inspiration och med internet. I Tisdags styrde vi bilen mot Grannäs, Malå, Västerbotten och imorgon går turen vidare till Kutjaure, Padjelanta, Lappland där vi kommer vara i ca två veckor.

Där finns inga moderna bekvämligheter som rinnande vatten även om vi nu fått lyse genom solceller och möjlighet att ladda kamerabatterier. Det finns inte heller någon mobiltäckning eller internet så vi kan helt enkelt inte uppdatera.

So long!

Mela och Fia

RSS 2.0